Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Jordi Llavina, autor de capçalera de la biblioteca

Jordi Llavina, autor de capçalera de la biblioteca

Tot i que no sóc vilafranquí de naixement, sí que me’n considero d’adopció. I, per tant, tot el que hi ha a la meva ciutat —o a la meva vila, més ben dit— m’ho sento meu. S’entendrà de seguida, doncs, que jo, que em dedico a les lletres, senti encara més meva aquesta biblioteca situada al cor històric de la vila, i que per mi sigui un autèntic orgull participar, com a escriptor apadrinat per la Torras i Bages, en tot un seguit d’activitats que pretenen promoure la lectura i tots els seus valors a Vilafranca i la rodalia. A més, visc a tocar de la Torras i Bages: es podria ben bé fer un pont molt alt amb els llibres de la biblioteca i els que hi ha a casa meva que comuniqués el meu pis del carrer Graupera amb aquest temple de la cultura que presideix la plaça de l’Oli.
Jordi Llavina

Amb aquest text d'entrada us volem anunciar que la Biblioteca Torras i Bages te el privilegi de tenir com a escriptor De Capçalera l'autor penedesenc Jordi Llavina. Aquesta iniciativa s'emmarca dins el programa impulsat per la ILC, el servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya i l'Institut Català de les Dones per establir lligams estables entre un escriptor/a i una biblioteca que sigui de referència.

Per fer evident aquesta relació entre la Torras i Bages i Jordi Llavina, trobareu un espai dedicat al nostre autor amb la seva obra més destacada i que serà complementat amb una recomanació de lectura, música o cinema que el mateix Jordi Llavina farà als nostres usuaris.