Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Els serveis de la biblioteca

Els serveis de la biblioteca

Servei d'informació
Atenem totes les teves demandes d'informació, t'assessorem sobre els recursos de què disposem i dels que hi ha disponibles i t'ensenyem a utilitzar-los.

El carnet
Per accedir als serveis que t'oferim només cal que et facis el CARNET de la biblioteca. Per obtenir-lo necessites presentar un document d'identitat (D.N.I., passaport,...). Aquest carnet, a més, és vàlid per a totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals. 

Avantatges del carnet de la biblioteca: establiments relacionats amb el món de la cultura t'ofereixen un munt de descomptes.

El préstec
Pots prendre a casa 15 documents en paper (llibres i revistes) i 15 àudiovisuals (cd, dvd...), per un període de 30 dies. A més, mitjançant el servei de préstec interbibliotecari podràs obtenir llibres i revistes de qualsevol biblioteca de la Xarxa. El servei té un cost d'1, 50 euros per document.
Els usuaris disposeu d'ordinadors amb programari per fer els vostres treballs i connexió a internet gratuïta. També tens a la teva disposició una xarxa sense fils Wi-fi que et permetrà connectar-te amb el teu ordinador portàtil.

Visites comentades
Us oferim visites comentades, adaptades a cada necessitat, per a escoles, entitats i col·lectius que ho sol·licitin, per tal de donar a conèixer els nostres espais i serveis.

La Col·lecció Local
És la secció de la biblioteca formada pel conjunt de documents (llibres, cd's, vídeos, revistes, cartells...) relacionats amb l'àrea geogràfica de Vilafranca i l'Alt Penedès, i que té per objectiu recollir tots els materials que poden ser útils per al seu estudi.

Activitats

La biblioteca programa activitats culturals diverses per a tots els públics: clubs de lectura, narració de contes, xerrades i conferències, presentació de llibres, ect.