Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Francesc Pujols al Còmic BTB

28 de nov. 2016

Francesc Pujols al Còmic BTB

Tertúlia sobre el còmic “Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols” de Sebastià Roig, Toni Benages i Gallard. Amb la col·laboració de Joan Cuscó, filòsof i documentalista del Centre de Documentació del Vinseum.                     

Aquest desembre, el Còmic BTB te una protagonista molt especial: Francesc Pujols. l’extraordinari personatge que ens portarà per la Catalunya de principis del segle passat. En aquella època, era un lloc estrany, poblat per criatures tan extravagants com puguin ser-ho els poetes, els pintors cubistes, les bruixes o els marcians. En aquest entorn de progrés, rauxa i fenomens paranormals, un savi de talent i gràcia incomparables, conegut per tots amb el nom de Francesc Pujols, resoldrà els casos més estrambòtics. En les seves aventures l’acompanyaran alguns amics il·lustres, com els mateixos J.V. Foix i Fages de Climent.

«Un país com Catalunya, amb una història tan atípica, rocambolesca i de vegades trista, havia de tenir un superheroi ad hoc. Hereu de l’erudició de l’intrèpid Llull i de la bonhomia múrria de Rusiñol. És un ocell? És un avió? No, és un filòsof. És Francesc Pujols, el superheroi català.» Quimi Portet.

Dimarts 13 de desembre, a les 19:30h
Francesc Pujols al Còmic BTB
Lloc: VINSEUM. Centre de Documentació (c/ Palma, 24)
Organitzen: Biblioteca Torras i Bages i VINSEUM