Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Els oficis del vi: diàleg entre Marcelo Desvalls i Sara Pérez

24 d’oct. 2016

Els oficis del vi: diàleg entre Marcelo Desvalls i Sara Pérez

Dins el marc dels actes Biblioteques amb DO 2016, lletres i vi, la Biblioteca Torras i Bages us convida al diàleg sobre els oficis del vi que mantindran Marcelo Desvalls, elaborador de Finca Viladellops (D.O. Penedès)  i Sara Pérez, enòloga de Mas Martinet (D.O. Priorat).

Marcelo Desvalls és el propietari de Finca Viladellops, un celler explotat des de finals del s. XIX, més concretament a l’any 1877. A partir de 1999, Marcelo Desvalls lidera un nou projecte d’elaboració de vins de qualitat 100% mediterranis. Vins que busquen transmetre la tipicitat a partir de l’aposta per les varietats autòctones de la zona com a base dels seus vins: Garnatxa per vins negres i Xarel·lo per blancs.

Sara Pérez, nomenada millor enòloga 2012 per l’Associació Catalana de Sumillers, és biòloga, enològa i filòsofa. Qui la coneix sap que també és entusiasta, curiosa i emprenedora. Dirigeix projectes vitivinícoles a la DO Montsant i a la DOQ Priorat i és una apassionada dels vins envellits, els que emocionen, els que et condueixen als seus orígens, explica. Tastar vins és més que una afició, és un aprenentatge.


Dijous 17 de novembre, a les 17:30h
Els assistents gaudiran d’un tast i una visita guiada a Finca Viladellops (Olèrdola).
Inscripcions prèvies a:
Biblioteca Torras i Bages
Plaça de l’Oli, 20 Vilafranca del Penedès
T. 93 890 40 30  ·  biblioteca.vilafranca.cat