Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novel·les noves!

28 de set. 2016

Novel·les noves!

En un llogaret aïllat a Moçambic les creences i tradicions es veuen amenaçades quan unes lleones comencen a caçar a les dones que hi viuen. Mariamar, germana de la víctima de l'últim d'aquests atacs, veu com la seva vida trontolla davant l'arribada d'Arcàngel Baleiro, «l'últim caçador», contractat per la gent gran del poble per matar les lleones. Els homes de Kulumani se senten cada vegada més amenaçats per la presència del foraster i per les forces de la modernitat que posen en risc la seva cultura ancestral, i sospiten que les lleones no són sinó esperits conjurats per la bruixeria de les seves pròpies dones.

La Viuda de Fiona Barton 
El marit de Jean Taylor va ser acusat i absolt d'un crim terrible fa anys. Quan ell mor de forma sobtada, Jean, l'esposa perfecta que sempre li ha donat suport i cregut en la seva innocència, es converteix en l'única persona que coneix la veritat. Però ¿quines implicacions tindria acceptar aquesta veritat? Fins on està disposada a arribar perquè la seva vida segueixi tenint sentit? Ara que Jean pot ser ella mateixa, hi ha una decisió a prendre: ¿callar, mentir o actuar?

Un hombre astuto de Robertsob Davies
Quan el pare Hobbes mor misteriosament a Toronto durant la celebració del Divendres Sant, el doctor Jonathan Hullah, els heterodoxosmétodes clínics li han valgut el sobrenom de «l'Home Astut», decideix esbrinar el perquè.

Los herederos de la tierra d'Ildefonso Falcones
Barcelona, ​​1387. Les campanes de l'església de Santa Maria del Mar segueixen sonant per a tots els habitants del barri de la Ribera, però un d'ells escolta el seu repic amb especial atenció ... Hugo Llor, fill d'un mariner mort que amb dotze anys treballa a les drassanes gràcies a la generositat d'un dels prohoms més apreciats de la ciutat: Arnau Estanyol. Però els seus somnis juvenils d'esdevenir constructor de vaixells xocaran contra una realitat dura i despietada quan la família Puig, enemiga acèrrima del seu mentor, aprofiti la seva posició davant el nou rei per executar una venjança que feia anys que portava acariciant.

I a més...

AKUTAGAWA, Ryunosuke. Rashômon i altres contes (contes)
ASENSIO, Eugenio. Tiza
AXAT, Federico. La última salida (policíaca)
BAIXAULI, Manuel. Ningú no ens espera
BARTIS, Attila. El paseo
BEIGBEDER, Frédéric. Oona y Salinger
CARBÓ, Joaquim. Va com va!
CODINA CARBONELL, Margarida. Començar encara
CRONENBERG, David. Consumidos
ELISABETH. Un abril prodigiós (amor)
GILLE, Élisabeth. Un paisaje de cenizas
INDRIDASON, Arnaldur. Río negro (policíaca)
MANTEL, Hilary. Experimento de amor
MAXWELL, Megan. El día que el cielo se caiga (amor)
ROBINSON, Marilynne. Vida de casa
SÁINZ DE LA MAZA, Aro. El ángulo muerto (policíaca)
SMITH, Tom Rob. La granja
SOLER I RIBA, Ramon. Peguera i l’home de gel
SUTER, Martin. Montecristo (policíaca)
TULLI, Magdalena. El defecte
VALLS, Coia. Etheria (històrica)
VALLBONA, Rafael. Dits enganxosos (policíaca)
WALLACE, David Foster. Antologia de contes (contes)