Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Inscripcions obertes als clubs de lectura

1 de set. 2016

Inscripcions obertes als clubs de lectura

Com ja es habitual durant els últims anys, la Biblioteca Torras i Bages organitza una nova temporada de Tertúlies Literàries, on s’acull totes aquelles persones que vulguin compartir -d’una forma distesa i agradable- les opinions, sentiments, comentaris..., que els hagi suggerit la lectura d’una obra llegida prèviament. Per inscriure’s  a qualsevol d'aquestes trobades, cal passar per la Biblioteca a omplir una butlleta dins del període d’inscripcions: de l'1 a l17 de setembre.


Les persones que formin part de les tertúlies literàries es trobaran a la biblioteca, amb una freqüència mensual, els dimarts de la darrera setmana de cada mes de 2/4 de 8 a les 9 del vespre, per tal de comentar la novel·la en qüestió, sota la conducció de l’Elvira Mestres Bertran, encarregada, des de ja fa uns quants anys, de dinamitzar el grup i ajudar a descobrir les múltiples facetes de l’obra. La primera trobada serà el dimarts 25 d’octubre i l’obra escollida és Somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare.

A més a més de les Tertúlies Literàries, per als amants de la novel·la negra la biblioteca organitza el club de lectura La clau de vidre, conduït i dinamitzat per la Glòria Batllevell. Per a poder participar en aquestes trobades també caldrà fer inscripció prèvia entre l’1 i el 17 de setembre. La primera sessió serà el dimecres 5 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre.

Per als interessats en el teatre, la biblioteca participa per tercer any consecutiu en el projecte Llegir el Teatre. Moderat pel Valeri Laguna, es tracta d’un club de lectura on es tracten totes les vessants del teatre, com a text i com a espectacle. És un projecte del Servei de Biblioteques de la Generalitat i està vinculat a la programació del Teatre Nacional de Catalunya. Per participar-hi també cal inscriure’s a la Biblioteca dins el període esmentat.

I per últim, per a aquells que els agradi el món del còmic la biblioteca ofereix el club de lectura Còmic BTB. Està adreçat a tothom a partir de 16 anys i la periodicitat de les trobades és mensual. Aquells que hi estigueu interessats adreceu-vos a la biblioteca per inscriure-us.

La biblioteca també ofereix l’activitat Book Readers. Són trobades, dinamitzades per la Sílvia Arniches, on es llegeixen textos en anglès i es comenten des de diferents punts de vista (gramàtica, pronúncia, lèxic...). Hi ha dos nivells: Bàsic i intermedi/alt. Per participar-hi també cal inscriure’s a la biblioteca en el mateix període que els clubs de lectura.

A més de les sessions periòdiques d’aquestes tertúlies, la biblioteca té previst organitzar sortides culturals, xerrades a càrrec d’especialistes en literatura així com convidar a algun dels autors o autores de les obres llegides.