Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la

8 d’ag. 2016

Novetats de novel·la

Ja tenim a punt les noves adquisicions en novel·la. Des d'avui les podeu trobar disponibles a la planta baixa de la biblioteca.


Dónde los escorpiones de Lorenzo Silva
El subtinent Bevilacqua, veterà investigador d'homicidis de la unitat central de la Guàrdia Civil, rep una trucada del responsable d'operacions internacionals. Es reclama la seva presència immediata a 6.000 quilòmetres d'allà, a la base espanyola d'Herat, a Afganistán. Un militar espanyol destinat a la base ha aparegut degollat.

La Ràbia de Lolita Bosch
30 anys són els que ha necessitat l'autora per poder verbalitzar que des dels catorze fins als disset anys va ser víctima de bulling a l'institut. Ara és escriptora i periodista reconeguda, mare, treballa per la pau i li agrada la vida. Però el camí fins arribar aquí ha estat ple d'humiliació, indiferència i menyspreu. Un llibre de lectura obligatòria que es llegeix amb el cor encongit, on la Lolita aconsegueix que visquem el que li va tocar viure a ella.

Ja a la quarantena, la senyoreta Buncle s’ha quedat sense estalvis i ha de trobar urgentment una solució. I se li acut que podria escriure una novel·la (com si amb una novel·la un pogués guanyar diners!). O potser podria criar gallines, encara que amb tanta ploma no sembla que això sigui una feina gaire polida.

El ruido del tiempo de Julian Barnes
El 26 de gener de 1936 el totpoderós Iósif Stalin assisteix a una representació de Lady Macbeth de Mtsensk de Dmitri Xostakòvitx en el Bolshoi de Moscou. Ho fa des de la llotja reservada al govern i ocult després d'una cortineta. El compositor sap que està allà i es mostra intranquil. Dos dies després apareix en Pravda un demolidor editorial que l'acusa de desviacionista i decadent. Un editorial aprovat o de cas escrit de pròpia mà pel mateix Stalin. Són els anys del Gran Terror, i el músic sap que una acusació com aquesta pot significar la deportació a Sibèria o directament la mort.

I a més...

Berlín, Lucia. Manual para mujeres de la limpieza (contes)
Dickens, Charles. Grandes esperanzas
Estradé, Miquel Àngel. L’assassí que llegia Vidal Vidal (policíaca)
Ferrer i Isern, Daniel. Pàgines blanques
Gattis, Ryan. Seis días
Segura, José Luis, Dos gardenias para ti...
Sjöwall, Maj. El asesino de policías (policíaca)
Sjöwall, Maj. La habitación cerrada (policíaca)
Sjöwall, Maj. Los terroristas (policíaca)
Soler, Antonio. Apóstoles y asesinos (històrica)
Steel, Danielle. Traicionada (amorosa)
Stephenson, Neal. Seveneves (ciència-ficció)
Vila-Matas, Enrique. Porque ella no lo pidió
Walser, Robert. L’ajudant