Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Vacances per als tertulians i tertulianes

4 de jul. 2016

Vacances per als tertulians i tertulianes

Ja hem arribat al final de la temporada de tots els clubs de lectura de la biblioteca. Us recordem que actualment són aquests sis:
  • Les Tertúlies literàries: Moderat per l’Elvira Mestres, és el club més veterà i de caire generalista.
  • La Clau de vidre: Moderat per la Glòria Batllevell, és el club de lectura especialitzat en novel·la negra.
  • Parlem de llibres: Moderat pel membres del CNL Penedès, és un club de lectura per a tothom que vulgui llegir llibres en català d’un nivell assequible.
  • Còmic BTB: El club de lectura de còmic.
  • Book Readers: Moderat per la Sílvia Arniches, es tracta d’un club de lectura en anglès en el sentit literal del terme. Hi ha dos nivells: Bàsic i intermedi/alt.  
  • Llegir el teatre: Moderat pel Valeri Laguna, es tracta d’un club de lectura on es tracten totes les vessants del teatre, com a text i com a espectacle. És un projecte del Servei de Biblioteques de la Generalitat i està vinculat a la programació del Teatre Nacional de Catalunya.

Des d’aquí volem agrair la seva tasca i dedicació a tots els moderadors, així com la participació  a totes les persones integrants dels diferents clubs. Com sempre, us recordem de cara a la propera temporada la inscripció als clubs de lectura es farà durant la primera quinzena de setembre (tret dels clubs Parlem de llibres, que el gestiona el CNL i és allà on cal adreçar-se, i Llegir el teatre, del qual encara no hi ha dates).

Bon estiu i bona lectura!