Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Torna el western

29 de jul. 2016

Torna el western

No us perdeu, l’última obra de Tarantino, ni tampoc el film de Tommy Lee Jones. Sí, westerns i, sí, cinema en majúscules.

Nebraska, 1855. Mary Bee Cuddy (Hilary Swank), una dona solitària que viu en un remot poble del farwest, és triada per l'Església per fer tornar al món civilitzat a tres dones que han perdut la raó. Per això, compta amb Briggs (Tommy Lee Jones), un delinqüent al qual salva de la forca amb la condició que l'ajudi a executar la seva missió. Junts emprenen un llarg i perillós viatge a través del desert, des Nebraska fins Iowa, en el que s'hauran d'enfrontar a tota mena de perills.

Poc després de la Guerra de Secessió, un diligència avança per l’hivernal paisatge de Wyoming. Els passatgers, el caça-recompenses John Ruth (Kurt Russell) i la seva fugitiva Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), intenten arribar al poble de Red Rock, on Ruth lliurarà Domergue a la justícia. Pel camí, es troben dos desconeguts: el major Marquis Warren (Samuel L. Jackson), un antic soldat de la Unió convertit en caça-recompenses de mala reputació, i Chris Mannix (Walton Goggins), un renegat del sud que afirma ser el nou xèrif del poble. Com que s'aproxima un torb, els quatre es refugien a la Merceria de Minnie, una parada per diligències d'un port de muntanya. Quan arriben al local es topen amb quatre rostres desconeguts: el mexicà Bob (Demian Bichir), Oswaldo Mobray (Tim Roth), botxí de Red Rock, el vaquer Joe Gage (Michael Madsen) i el general confederat Sanford Smithers (Bruce Dern). Mentre la tempesta cau sobre el refugi de muntanya, els vuit viatgers descobreixen que potser no arribaran a Red Rock, després de tot.