Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Thriller, intriga i aventures a la biblioteca

15 de jul. 2016

Thriller, intriga i aventures a la biblioteca

Novetats en cinema que ja teniu a la vostra disposició a la biblioteca:

Set anys després d'abandonar la Policia de Nova York per haver matat un violador, Billy Taggart (Mark Wahlberg) treballa com a detectiu privat, sobretot investigant infidelitats. Un dia l'alcalde de la ciutat (Russell Crowe), un vell conegut de la seva època en el cos, li encarrega que investigui la seva dona ( Catherine Zeta - Jones ), perquè sospita que li està fent el salt. A més de voler-ne poves el má aviat posible perquè l'alcalde s'enfronta a la reelecció.

Thriller psicològic estatunidenc estrenat el 2010, dirigit per Martin Scorsese i protagonitzat per Leonardo DiCaprio.
Durant l'estiu de 1954, els agents Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) i Chuck Aulë (Mark Ruffalo), són enviats a una illa per investigar l'estranya desaparició d'una perillosa assassina, pacient de l'hospital psiquiàtric Ashecliffe. Quan arriben, s' adonen que el centre i l'illa guarden molts secrets.

Dirigida per Christopher McQuarrie i escrita per McQuarrie i Drew Pearce. És la cinquena pel·lícula de la saga de Missió Impossible. És protagonitzada per Tom Cruise , que torna a realitzar el seu paper com l'Agent Ethan Hunt.
Amb l’FMI dissolta i Ethan Hunt (Tom Cruise) abandonat a la seva sort, l'equip ha de enfrontar-se al Sindicat, una xarxa d'agents especials altament preparats i entrenats. Aquests grups estan obstinats en crear un nou ordre mundial mitjançant una sèrie d'atacs terroristes cada vegada més greus. Ethan reuneix al seu equip i uneix les seves forces amb l'agent britànica renegada Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), qui pot ser que sigui o no membre d'aquesta nació secreta, mentre el grup es va enfrontant a la seva missió més impossible.

La pel·lícula, basada en la novel·la de S.J Watson "Desconfia de tothom", explica la història d'una dona que cada vegada que desperta, ha oblidat el que ha passat en els últims vint anys. Per mantenir els seus records empra un diari que sempre porta amb si i demana ajuda al seu neuròleg, i el seu marit, encara que per algun misteriós motiu aquest últim no li inspira massa confiança.
Christine  (Nicole Kidman) s'aixeca cada dia en un lloc desconegut i al costat d'un estrany. Quan es mira al mirall veu una dona madura, amb uns trets marcats impropis d' una noia de vint. Però tot torna a ser familiar quan Ben (Colin Firth), el seu marit, li explica que té 47 anys i que fa vint va tenir un accident a causa del qual no pot registrar nous records.

Quan la tripulació de l'Ares 3 es veu obligada a evacuar Mart davant d'una perillosa tempesta de sorra, l'astronauta Mark Watney (Matt Damon) queda atrapat i els seus companys el donen per mort. Watney, un botànic i enginyer mecànic de la NASA, però, aconsegueix sobreviure a la tempesta. Atrapat i sol en un planeta deshabitat, en el qual només disposa de l'equip i proveïments que hi han quedat i que no li permetran sobreviure per molt temps, decideix posar-se a treballar i tirar de les seves habilitats científiques i tècniques, per trobar la manera de subsistir.