Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la

17 de juny 2016

Novetats de novel·la

David té un do: de vegades pot veure coses abans que ocorrin. Les seves premonicions li permeten saber que un veí serà atropellat per l'autobús o que s'enamorarà d'una dona en un supermercat. Però quan David somia que la seva filla es va a ofegar en una inundació sense que ell pugui salvar-la, tota la seva vida s'enfonsa.

El pare de Jeffrey Lockhart, Ross, és l'inversor principal d'un centre on es lluita contra la mort congelant els cossos fins que la tecnologia pugui despertar. Fins a aquest estrany lloc viatja Jeffrey per consolar al seu pare quan va a acomiadar-se de la seva dona malalta amb l'esperança de retrobar-la en el futur.

El 1997, a J.R. Moehringer li van encarregar un reportatge sobre Bob Satterfield, un pes pesant que va lluitar entre 1945 i 1957 i que s'havia esfumat del mapa. Moehringer caminava a la recerca d'una bona història, va ser després dels passos d'un home que vivia al carrer i que jurava ser Bob Satterfield. Es feia dir el «Campió» i deia ser Bob, «el millor noqueador de tots els temps». Però ¿era realment el «Campió»?

«El meu nom és Svetlana Al·lilúieva. Vaig néixer el 28 de febrer de 1926. El meu pare va morir el 1953. Es deia Iósif Stalin. »L'única filla del dictador soviètic va tenir una destinació increïble. Svetlana va morir el 2011 a Wisconsin, EUA Monika Zgustova ens presenta aquí una novel·la biogràfica original, emocionant i plena de girs inesperats.

I a més...