Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Un cop d'ull a... Les flors

13 de maig 2016

Un cop d'ull a... Les flors

Ens trobem en plena primavera, l’estació de l’any on el regne vegetal, després de passar tot l’hivern a l’espera, decideix mostrar-se amb tot el seu esplendor. Durant el mes de maig, és el moment en el que la majoria de plantes ensenyen la seva cara més acolorida i és d’això del que parlarem al cop d’ull d’aquest mes, de les flors.


Presents en molts moments de la nostra vida qüotidiana, sobretot en els esdeveniments més festius i alegres, com poden ser casaments, batejos i celebracions en general, però també en els més tristos, com poden ser els funerals, les flors han estat, són i serán la millor manera de posar color a les nostres vides i aconseguir que qualsevol lloc, per fosc que sigui, es transformi en el lloc més acollidor i agradable on poder estar.

A la biblioteca, a part de la secció de plantes i botànica, on trobaràs tot el que cal saber per tenir un balcó, terrassa o jardí que sigui l’enveja dels teus veïns, tenim molts altres documents relacionats amb aquesta temàtica, i ara mateix us en destacarem uns quants.

Veniu a fer un cop d’ull a les flors de la Biblioteca Torras i Bages.

Llibres i música per a infants:
La flor. Col·lecció: i tu, qui ets?. Textos de Violette Rennert
Les flors. Col·lecció: guies de camp. Editorial Parramón
Flors. Macedònia (CD)

Novel·la juvenil: 
Les flors salvatges. Montserrat Canela Garayoa

Llibres i música per adults:
Jardín anticisis, 101 trucos de jardineria sin gastar demasiado. Bénédicte Boudassou
El sabor de las flores. Iker Erauzkin
Muchas flores. Rosario (CD)