Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la - Juny 2016

26 de maig 2016

Novetats de novel·la - Juny 2016

És el diari de recerca d’una dona que s’obsessiona per la història polar. És la història del seu germà, un home congelat. És la història de l’origen de la congelació de les relacions familiars. És Werther, zombie, després d’haver-se enamorat i disparat diverses vegades. És la relació entre dos mons, el de fora i el de dins, i els desajustos constants entre l’un i l’altre.

Una tarda de gener de 1949 Carol s'acosta caminant amb desgana al cinema Delícies. Allà l'espera Fermín Sicart , l'encarregat, que a canvi d'unes monedes i un trist berenar,gaudirà dels seus encants. No és la primera vegada que Carol i Fermín es troben entre bobines i gots bruts, però avui alguna cosa es torça i Carol no sortirà viva de la trobada.

Intens thriller psicològic protagonitzat i relatat en primera persona per Raquel, una jove professora de literatura en hores baixes que accepta una suplència en un institut de Novariz , el poble d'on és el seu marit. En el seu primer dia de treball, la jove s'assabenta que Elvira, la seva predecessora, s'ha suïcidat i en finalitzar les classes troba a la seva bossa una nota que diu: « ¿I tu quant trigaràs a mata-te? ». Decidida, Raquel intentarà esbrinar qui està darrere d'aquesta amenaça, i inevitablement es començarà a obsessionar amb l'antiga professora.

Juan Diego va créixer en un immens abocador d'escombraries dels afores de Oaxaca; gràcies als llibres abandonats a l'abocador, alguns mig cremats, aprèn a llegir en castellà i en anglès. Tot i viure protegit per Rivera, un dels capos de l'abocador, als dotze anys pateix un accident que li destrossa el peu. Aquest mateix dia coneix a un jove germà jesuïta nouvingut a Mèxic des Iowa que vol unir-se als jesuïtes que ja treballen en un orfenat d'Oaxaca. Més endavant, el jesuïta s'enamorarà d'una prostituta del carrer i els tres viatjaran a Iowa,  on Juan Diego estudiarà literatura i es convertirà en escriptor.

I a més...

Alzamora, Sebastià. La malcontenta
Atwood, Margaret. Nada se acaba
Baulenas, Lluís-Anton. La vostra Anita
Bellow, Saul. La víctima
Beverley, Jo. Dueño de mi corazón (amorosa)
Blanco Ribot, Esther. La mainadera d’Eugène Bourmont (històrica)
Caboni, Cristina. El camí dels perfums
Cirici, David. El lladre del Guernica
Didierlaurent, Jean-Paul. El lector del tren de les 6.27h
Echenoz, Jean. Capricho de la reina (contes)
Falgueras Pradas, Rubén. Las máscaras de porcelana (policíaca)
Pinyol, Joan. El mar de les ombres
Pradas, Núria. Sueños a medida
Río, Isabel del. La vident de la lluna plena
Roberts, Nora. El col·leccionista
Sáinz de la Maza, Aro. El asesino de la Pedrera (policíaca)
Sánchez, Mamen. La flor y nata
Taylor, Kathryn. Daringham Hall. La decisión
Torrent, Ferran. Un dinar un dia qualsevol (policíaca)
Trillas Morera, Marta. Manto Negre
Vilarmau, Montserrat. Mentre el país despertava
Villaró, Albert. La bíblia andorrana (policíaca)
Waugh, Evelyn. L’ésser estimat
Yalom, Irvin D. Criatures d’un dia