Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: 111 fonts del Montseny

4 de maig 2016

111 fonts del Montseny


Aquest llibre pretén fer un cop d’ull al llegat cultural i natural de l’aigua a través de les seves fonts, perquè, al massís, aquest binomi es mostra d’una manera esplendorosa i ancestral. Amb tres pretensions confessades: la de deixar-se portar, caminar i descobrir tot passejant que estimem una mica més el Montseny; la de recordar-nos el valor de preservar aquest racons com a font de coneixement d’un llegat cultural i natural, i per valorar aquest bé escàs.

La diversitat de paisatges ens predisposa positivament per al joc de recerca, com si es tractessin de petits reptes d’orientació, la descripció del recorregut i la interpretació dels mapes que acompanyen els textos.

Així es presenta aquesta guia que us volem donar a conèixer i que forma part de la col·lecció de la biblioteca Torras i Bages. De ben segur que us servirà per organitzar més d’una excursió a un dels lloc més emblemàtics del nostre petit país, el Montseny.

El títol no enganya a ningú, 111 fonts del Montseny, que podreu anar recorrent si seguiu cadascun dels 36 itineraris que proposa la guia. Estructurada en 5 capitols que divideixen el Montseny en 5 regions diferents, nord, sud, est, oest i centre, la guia va proposant diferents recorreguts en funció del lloc de sortida i les fonts que s’aniran trobant durant la ruta.

A més, la guia compta amb tot de fotografíes de les fonts que s’aniràn trobant durant la caminada i tot de dibuixos i esquemes del recorregut, per tal que l’excursió transcorri sense cap incident i sigui totalment satisfactòria; segur que no us pedreu pel Montseny!

Us deixem l’enllaç de la guia i us animem a organitzar una sortida pel Montseny acompanyats d’aquesta llibre que, de ben segur us portarà per llocs encantadors i paisatges de postal.

Que brolli l’aigüa!