Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la - maig 2016

28 d’abr. 2016

Novetats de novel·la - maig 2016

Ford reinventa Bascombe després de les conseqüències de l’huracà Sandy. En quatre relats lluminosos, Bascombe (i Ford) intenta conciliar, interpretar i consolar un món desfet per la calamitat. Una odissea commovedora, i extremadament divertida, a través de l’Amèrica actual. L’obra mestra d’un escriptor en la màxima esplendor.

L’Òscar Malet és un actor famós en hores baixes. Viatja sol per capitals de comarca interpretant un monòleg de terror. Tot sovint se li acosten admiradores amb propostes nocturnes, però sempre acaba dormint sol. El seu germà petit, l’Àngel, és un adolescent amb problemes d’angoixa a qui les noies no fan cas. El pare d’ambdós es diu Eduard, i s’acaba de divorciar. Tots tres tenen problemes amb les dones, i, aquesta nit, seria millor que cap d’ells parlés amb ningú.

Peter és elegit per una misteriosa corporació, music, controla el que queda de la civilització occidental per viatjar a un distant planeta, anomenat Oasis, on s'ha establert una colònia humana.

París, 1935. Els primers set anys de la vida de Pierrot, estan marcats pel candor d'una infància no molt diferent de la de qualsevol altre nen. Però la guerra ho canviarà tot. Després de la mort prematura dels seus pares, Pierrot ha d'abandonar París i separar-se del seu íntim amic Anshel, un nen jueu de la seva mateixa edat. Haurà de viatjar sol fins a Alemanya per viure amb la seva tia Beatrix a la misteriosa casa en què treballa. I no es tracta d'una casa qualsevol, sinó del Berghof, l'enorme residència que Adolf Hitler té a la part alta d'una muntanya als Alps de Baviera. Fins a la seva arribada a Alemanya, el petit Pierrot  que ara es diu Pieter no sabia res sobre els nazis. Ara, acollit a l'entorn íntim del totpoderós Führer, es veurà embolicat en un món tan estranyament seductor com perillós, en el qual no hi haurà lloc per a la innocència.

I a més...

Nesbo, Jo. Policia (policíaca)
Nin, Anaïs. Ocellons (contes eròtics)
Sánchez Pardos, Daniel. G (la novel·la de Gaudí)
Tejada, Laura. Un cop morta (premi El lector de l’Odissea)