Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Presentació de "Teologia poètica d'un sol ús"

21 de març 2016

Presentació de "Teologia poètica d'un sol ús"

"(...) una cosa es fa evident: aquesta teologia i el seu to bíblic anuncien la gènesi d'una veu jove, diferent, clara i potent que ve per quedar-se en el cel "sempre assedegat" que és la poesia catalana que s'escriu avui." 
Fragment del pròleg de Mireia Calafell.

Teologia poètica d’un sol ús (Viena Edicions, 2015) ​és el títol del primer llibre de la jove autora Raquel Santanera. La biblioteca acollirà la presentació d’aquest poemari que va ser el guanyador del 40è premi de poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat. En l’acte de presentació hi intervindran la mateixa autora, i el també poeta Santi Borrell.

El premi Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat és un dels més antics en el camp de la poesia, i conjuntament amb l’Amadeu Oller. Martí Dot (1900-­1973) va ser un obrer metal·lúrgic que va destacar per una poesia senzilla i sentida i que va obtenir petits guardons arreu del país. Dos anys després del seu traspàs, es va fundar el premi per a joves poetes. Al llarg dels quaranta anys l’han guanyat molts dels escriptors consolidats del país.

Dijous 7 d'abril a 2/4 de 8 del vespre.
Presentació del llibre de poesia: Teologia poètica d’un sol ús
Biblioteca Torras i Bages