Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Un cop d'ull a... Mindfulness

19 de febr. 2016

Un cop d'ull a... Mindfulness

Aplegat sota les recomanacions Un cop d'ul a...  d'aquest mes, us proposem una sèrie de títols en diferents formats i per a edats diverses que us acostaran a l'atenció plena o mindfulness.

Aquesta tendència psicològica, tal i com la descriu Thich Nhat Hanh, en el seu llibre "El regalo más valioso que podemos ofrecer a otros es nuestra presencia", es tracta d'aprendre a estar aquí i ara, a entrenar el nostre cervell perquè aprengui a ser conscient del nostre present, sense judici ni crítica, i a focalitzar-se plenament en el que estem fent en aquest precís moment. Aprendre a viure de manera més plena, treballar millor les nostres actituds negatives o gestionar més eficaçment les nostres emocions. Convergència que suposa una visió nova en la nostra cultura occidental, però que té unes arrels molt antigues. Amb aquesta tècnica, es va més enllà de la reducció de l’estrès i s'integra un nou estil de vida que experimenta un enriquiment de la consciència i de l'experiència.Esteu preparats per ser conscients?

Si voleu saber-ne més, cliqueu sobre cada títol dels que us proposem. Tots ells els podeu agafar en préstec a la biblioteca:

Coneixements:
Novel·la:
El monje que vendió su Ferrari. Robin Sharma (també en audiollibre).

Infantil:

DVD:

I a més, podeu descargar-vos de la plataforma eBiblio.cat: