Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la. Març 2016

25 de febr. 2016

Novetats de novel·la. Març 2016

Aquesta és la història d'un home que es va enamorar d'una dona amb forma de violoncel. I la va robar. Abandonat per la seva musa, Oliver Orme ha deixat de pintar. Potser ja no sigui un pintor, però sempre serà un lladre.

Harrison Opoku té onze anys. Fa poc que ha arribat a Anglaterra amb la seva mare i la seva germana gran, la Lydia, i s’han instal·lat a Dell Farm, un suburbi al sud de Londres. A Ghana s’hi han quedat el seu pare, la seva germana petita, l’Agnes, i l’àvia. Però la vida d’en Harri canvia per sempre quan un noi del barri apareix assassinat. Els testimonis guarden silenci, i en Harri decidirà, juntament amb el seu amic Dean, esbrinar què ha passat.

Àlex és llatinista i viatja a Nova York per participar en un congrés. Hi coneix Jonàs, un fotògraf hàbil i creatiu, i hi descobreix la seva sexualitat oculta. Àlex és culte, neuròtic, pedant i enormement sensible; Jonàs és una bellesa, que commou tots els qui el coneixen. L’amor sorgeix entre tots dos i decideixen viure en parella. Aviat, però, la tragèdia marca la seva relació.

La Cinta retorna al seu mas d’infantesa després de més d’una dècada d’haver-lo abandonat. Ho fa acompanyada del seu fill, el Francesc, de set anys, i de la seva mare, massa gran per ajudar-la. Pren aquesta decisió per recuperar la vida, per deixar enrere el passat i per començar un nou camí, encara que no sap on la durà. És conscient de les dificultats amb què es trobarà, que res no serà com abans, que haurà de tirar endavant en un mas que cau lluny de tot i de tothom i viure d’uns camps erms que fa anys que no produeixen. Malgrat tot, lluitarà per allò que ha desitjat sempre: ser lliure, no dependre dels altres, marcar el seu propi destí.

I a més...


CAMERON, Peter. Aquella tarde dorada
CARRÈRE, Emmanuel. El regne
CAVANILLAS DE BLAS, Antonio. El cirujano de Al-Andalus(històrica)
CLARK, Mary Higgins. Por de la veritat (policíaca)
CONNOLLY, John. El invierno del lobo (policíaca)
DE GIOVANNI, Maurizio. Los bastardos de Pizzofalcone (policíaca)
FERRANTE, Elena. La amiga estupenda
FERRANTE, Elena. Un mal nombre
FRANZEN, Jonathan. Pureza
HAYES, Terry. Soy Pilgram (policíaca)
JUNGSTEDT, Mari. Mar de nubes (policíaca)
KATZENBACH, John. Juicio final (terror)
KREMSER, Stefanie. El dia que vaig aprendre a volar
MALET, Léo. Calle de la Estación, 120  (policíaca)
MANKELL, Henning. Arenes movesisses
NAVARRO, Julia. Historia de un canalla
ROBINSON, Marilynne. Lile
RODRÍGUEZ DEL CORRAL, José Luis. Solo amanece si estás despierto
ROLÓN, Gabriel. Los padecientes
VOSSELER, Nicole C. En el corazón de la Isla de Fuego
ZGUSTOVA, Monika. Jardí d’hivern