Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La faula espiritual del monjo de Sharma

19 de febr. 2016

La faula espiritual del monjo de Sharma

El monje que vendió su Ferrari, amb més de 5 milions de llibres venuts, el podeu trobar a la biblioteca tant en format llibre com en audiollibre, és  a dir, la gravació dels continguts del llibre llegit en veu alta, per exemple, perquè ens acompanyi cada dia amb el cotxe per anar a treballar.

Aquesta faula espiritual escrita fa més de quinze anys per Robin S. Sharma, ha marcat la vida de milions de persones a tot el món, encara avui. Coneixerem l’extraordinària història de Julian Mantle, un advocat d’èxit que després de patir un atac al cor, s’ha d’enfrontar al gran buit de la seva existència. Immers en aquesta crisi existencial, Julian pren la decisió de vendre totes les seves pertinences i viatjar a l’Índia. És en un monestir de l’Himalaya on aprèn les sàvies i profundes lliçons dels monjos sobre la felicitat, el coratge, l’equilibri i la pau interior.

A través d'aquesta història, Sharma ens ensenya, pas a pas, una nova manera d’enfocar la vida personal, professional i familiar. Ens mostra la importància d’emprendre un recorregut vital amb una direcció clara, passió i harmonia interior.

Robin S. Sharma va néixer el 1965 i actualment viu a Toronto, Canadà. És autor de diferents llibres publicats internacionalment i també un expert reconegut en lideratge, creixement personal i formador d’alts executius (ha estat reconegut com el segon millor expert de lideratge).