Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Francesc-Marc Álvaro a la biblioteca

2 de febr. 2016

Francesc-Marc Álvaro a la biblioteca

L'escriptor i periodista Francesc-Marc Álvaro, serà a la biblioteca per presentar el seu darrer llibre Per què hem guanyat. 

El sobiranisme català ha guanyat les eleccions del 27-S. El periodista i escriptor Francesc-Marc Álvaro ens revela la part oculta, la cuina i la rerebotiga d’una gran aventura col·lectiva. Observador privilegiat de la sorprenent transformació social i política que ens ha portat fins aquí, ens explica els pactes, les negociacions i les maniobres que tenien lloc mentre es configurava l’equilibri de forces i l’estratègia del nou front sobiranista, així com les reaccions i les jugades dels altres actors. Ens dóna les claus d’un triomf electoral no exempt d’embolics, incerteses i dificultats que, en alguns moments, va semblar improbable.

Aquesta obra sorgeix d’un dietari personal fet d’anàlisi, reflexions i diverses informacions essencials -fins ara inèdites- per entendre què va passar durant els 127 dies que transcorren entre les eleccions municipals del 24 de maig i els comicis al Parlament del 27 de setembre. Heus ací el relat d’unes setmanes emocionants, viscudes entre el neguit i la il·lusió, conscients que érem testimonis i alhora protagonistes d’un canvi irreversible del nostre país i de la nostra societat.

Divendres 26 de febrer, a les 19h
Presentació del llibre Per què hem guanyat
A càrrec de Francesc-Marc Álvaro

Organitza: Òmnium Cultural