Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Sempre Alice... en anglès

19 de gen. 2016

Sempre Alice... en anglès

Una de les últimes novetats que hem rebut a la biblioteca dins la revista Speak Up és Siempre Alice dirigida per Richard Glatzer i Wash Westmoreland. Un drama rodat l’any 2014, interpretat per Julianne Moore en el paper d’Alice Howland. Als seus 50 anys, Alice Howland, és professora de psicologia cognitiva a Harvard i una experta lingüista de fama mundial, amb un marit envoltat d’èxit (Alec Baldwin) i tres fills adults. Malgrat l’esforç que li ha suposat arribar on és ara, comença a sentir-se desorientada i en una revisió mèdica li detecten un principi d’Alzhèimer, fet que li canvia la vida totalment i també canvia la relació amb la seva família i el món sencer.

Basada en el best-seller del mateix títol de l’autora Lisa Genova publicat el 2007, ens acosta als sentiments de qui pateix aquesta malaltia i el de les seves famílies.

La pel·lícula va ser estrenada al Festival Internacional de cine de Toronto, el 8 de setembre de 2014. Julianne Moore es va endur el Globus d’Or com a Millor Actiu en la categoria de Drama.

Per a qui no la conegui encara, Speak Up és una revista mensual del grup RBA que permet practicar i millorar l’anglès a través d’articles i reportatges escrits en llengua anglesa i classificats per nivells. Per tal de motivar el lector, tracta temes com el cine i la literatura, i cada mes ve acompanyada per una pel·lícula actual en DVD en versió original anglesa, amb subtítols en anglès i en castellà, a més d’un llibret i un CD multimèdia per avaluar els nostres avenços, escoltar, fer exercicis relacionats, jocs de vocabulari...

Aquesta recomanació forma part del recull Un cop d'ull a... Aprendre anglès.