Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la. Febrer 2016

28 de gen. 2016

Novetats de novel·la. Febrer 2016

Des que als dotze anys abandona el llogaret d'Anatòlia on va néixer, Mevlut Karatas no fa més que imaginar sobre la seva vida. Instal·lat a Istanbul, des del primer moment se sent captivat per la ciutat vella, sotmesa a constants transformacions, i per la nova metròpoli que s'obre pas ràpidament al seu lloc.

L'entrenadora personal i experta en fitness Lucy Brennan, es converteix en una heroïna local quan al mig del carrer desarma un home amb una pistola que estava a punt de matar a dues persones. La premsa sensacionalista l'adora i ràpidament posa tot l'esforç en convertir-la en un fenomen mediàtic.

Jasmine té dues passions: la seva germana i el seu treball. Quan l'acomiaden, s'adona que ha perdut el rumb de la seva vida. Durant les nits d'insomni, s'entreté observant a través de la seva finestra les escenes que munta el seu veí, Matt. Aquest, un locutor de ràdio, també s'ha vist forçat a deixar de treballar després que una de les seves entrevistes acabés en escàndol...

Golo, un jove oficial nebot del jerarca nazi Martin Bormann, arriba a un camp d'extermini per treballar en la posada en marxa d'una fàbrica amb mà d'obra esclava. Seductor nat, no triga a quedar enamorat d'Hannah, l'esposa del comandant del camp, el grotesc Paul Doll. I a aquest triangle s'uneix una quarta peça, el Sonderkommando Szmul, és a dir, un d'aquells jueus que col·laboraven amb els botxins.
Amb la maquinària de la crueltat com a teló de fons, la novel·la desenvolupa una història d'amor i gelosia entre funcionaris de la barbàrie.

I a més...