Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Business english

19 de gen. 2016

Business english

Business english: tu guía para conseguir trabajo y triunfar en los negocios en inglès, de Kyle Millar, és una fabulosa guia per aconseguir treball i triomfar en els negocis en anglès. La teniu a la biblioteca dins la secció “Món Laboral”, un espai destinat a recollir els llibres que ens ajuden a cercar feina (orientacions professions, currículums, tests, entrevistes...), drets i legislació (de seguretat socials, contractes, riscos laborals), emprenedoria i innovació (creació d’empreses, autoocupació, treball en xarxa), habilitats i competències (comunicació, gestió del temps...), i oposicions (els temaris per oposicions en Administració Pública).

No parlar anglès et limita professionalment. Són molts els casos on grans professionals han vist frustrades les seves expectatives laborals per no parlar un idioma. El món és cada vegada més globalitzat i l’anglès és des de fa molt de temps, el llenguatge per excel·lència que cal dominar.

Pràcticament, per qualsevol lloc de treball, exigeixen l’anglès, moltes entrevistes de treball es realitzen en aquesta llengua, les principals xarxes socials de contactes professionals es nodreixen de l’anglès, grans corporacions es comuniquen en anglès, i per suposat, els grans executius estant obligats a fer-ne ús.

Business English és una guia de consulta publicada el 2014 que engloba tant la cerca de treball en anglès, com el domini de la llengua. La seva intenció és ajudar-nos a preparar una carta de presentació, el currículum, una entrevista personal,  a guiar-nos en les presentacions, les trucades telefòniques, els emails, les negociacions, i és clar, ampliar el nostre vocabulari en camps com els del màrqueting, les finances, la comptabilitat, etc. 

Aquest llibre forma part de les recomanacions agrupades sota Un cop d'ull a... Aprendre anglès.