Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Presentació del calendari social Mas Albornà

14 de des. 2015

Presentació del calendari social Mas Albornà

La Fundació Mas Albornà serà a la biblioteca per presentar el Calendari Social, ja tradicional en aquesta entitat.

Amb aquest projecte, des de l'any 2008, Mas Albornà apropa la discapacitat i el trastorn mental a la societat. Distribuït de manera gratuïta (el podreu obtenir gratuïtament amb el setmanari El 3 de Vuit el divendres dia 18 de desembre) es fa gràcies a la col·laboració desinteressada de professionals de la fotografia i el disseny, la cessió d'imatge de cares conegudes i persones de la Fundació i el finançament de diferents patrocinadors.

L'edició 2016 és un record a les anteriors edicions, un homenatge als nou anys de calendari. Aquest és el tema del calendari 2016. En aquest sentit, es vol fer memòria a la trajectòria que porta el calendari, és a dir, una revisió, un record, del que ha estat el calendari fins a dia d’avui. Així hi ha haurà una reedició d’algunes de les fotografies dels anys anteriors, les quals aniran acompanyades d’anècdotes i explicacions que amaga cadascuna de les imatges.

Hi ha molta gent que ha conegut el calendari recentment i no sap (o no ha vist), per exemple, que tenim fotos amb el Messi, amb la Mònica Terribas o amb els personatges del Polònia, per citar alguns exemples. Amb el calendari 2016 tots, farem reviure aquestes fotos ja que durant els dotze mesos apareixeran una o dues fotografies de cadascun dels calendaris així com un recull a la part final.

El calendari ha comptat amb col·laboració de Miquel Rota com a fotògraf i de l’estudi de disseny gràfic Aquells nois tan simpàtics.

Presentació del calendari social Mas Albornà
Dimecres dia 16 de desembre a les 19h
Biblioteca Torras i Bages