Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Curs gratuït de telèfons mòbils i tauletes per a majors de 55 anys

5 de gen. 2016

Curs gratuït de telèfons mòbils i tauletes per a majors de 55 anys

La Biblioteca Torras i Bages participa en el projecte impulsat per La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone dirigit a formar persones majors de 55 anys en l’ús de tauletes i smartphones.

L’objectiu d’aquesta campanya és que la gent gran aprengui a utilitzar els nous dispositius mòbils i sàpiguen, per exemple, connectar-se a una xarxa WiFi, navegar a través de la seva tauleta, aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil com fer fotos amb la càmera o gestionar els seus propis comptes en les xarxes socials i utilitzar aplicacions com Whatsapp i Skype per poder comunicar-se amb els seus i estar al dia en les noves tecnologies tenint en compte la importància que tenen en la societat actual.

El programa consta de 3 tallers de 2 sessions cadascun, on es treballarà:

- Inciació: Introducció general al món dels smartphones i tauletes, així com en l’ús d’Internet i el correu electrònic.

- Les Apps i la comunicació instantània: com utilitzar Google Play per descarregar-se aplicacions com el correu electrònic o Google maps i aprendre a utilitzar Whatsapp, Skype, Line, Messenger…

- Fotografies i vídeos: com fer-ne, com editar-ho i com compartir-ho.

S'impartirà a la Biblioteca Torras i Bages els divendres 5, 12, 19 i 26 de febrer, i els també divendres 4 i 11 de març, de 10 del matí a 12 del migdia.

Les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a la biblioteca, per telèfon (93 890 40 30) o per correu electrònic: b.vilafranca.tb@diba.cat.

La Fundació Pere Tarrés és una entitat no lucrativa d'acció social i educativa amb la finalitat de promoure l'educació en el lleure d'infants i joves. Amb el temps, la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la investigació i la gestió en el Tercer Sector. La tasca social de la Fundació Pere Tarrés està avalada per 50 anys d'experiència, els més de 335.000 beneficiaris i beneficiàries que cada any participen als diferents projectes i serveis. Entre ells, disposa d'una àrea digital que desenvolupa projectes educatius en l'àmbit de les noves tecnologies dels que es beneficien més de 7.700 persones cada any.

La Fundación Vodafone és una institució sense ànim de lucre que contribueix a l'impuls de la innovació i la utilització de les TIC per millorar la qualitat de vida de les persones i, especialment dels col·lectius vulnerables. Desenvolupa projectes d'innovació tecnològica que faciliten la vida a persones dependents, gent gran i malalts crònics. Promou programes de formació i accessibilitat amb diverses Universitats espanyoles dirigits a la recerca en TIC, l'excel·lència docent i la integració dels alumnes amb discapacitat. Altres objectius són la difusió de les telecomunicacions en la societat a través de publicacions, cursos i seminaris.