Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: El país de les emocions: Descobrir Catalunya

26 de nov. 2015

El país de les emocions: Descobrir Catalunya

Joan Morales, director de la revista Descobrir Catalunya, serà a la biblioteca per explicar-nos, d’una banda, com es fa la revista Descobrir Catalunya i quins valors hi ha al darrera, vinculats al territori, a la seva cultura i a les activitats de lleure que s’hi poden fer. D’altra banda, s’exposarà un determinat model de turisme de proximitat que parteix de la tradició cultural, en sentit ampli, i de la singularitat del territori dels Països Catalans.


Dins el programa BiblioRevistes, una iniciativa de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i el Departament de Cultura de la Generalitat on participen les quatre revistes de Sàpiens Publicacions (Descobrir, Sàpiens, Cuina i Súpers!) amb l’objectiu d’apropar i redescobrir aquestes publicacions a les biblioteques públiques catalanes.

Joan Morales (Barcelona el 1967). Periodista i director de la revista Descobrir des del 2006. Coautor i coordinador del llibre Terra i llibertat. 100 entitats dels Països Catalans (Edicions 62, 2000) i autor en solitari d’un altre llibre de propostes a mig camí entre la cultura popular i la fal·lera gormanda: Caps de setmana gastronòmics (Ara Llibres, 2002). 

Dijous 17 de desembre, a les 19:30h
El país de les emocions: com es fa la revista Descobrir Catalunya.
A càrrec de Joan Morales, director de la revista.
Biblioteca Torras i Bages