Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la, octubre 2015

5 d’oct. 2015

Novetats de novel·la, octubre 2015


A “Els noms dels seus déus” hi trobaràs savis ancestrals i homes que habiten futurs estranys, antics textos budistes, exèrcits llegendaris i bestiaris màgics. Històries que brollen d’una imaginació prodigiosa i, en molts aspectes, provocadora. Recorreràs milers d’anys d’història, endavant o endarrere, sense deixar de sentir el batec fundacional de tota cultura humana.

Fois ens explica la llegenda del despietat Samuele Stocchino, el tigre d’Ogliastra, el bandit més buscat de Sardenya. Després de tornar de la Primera Guerra Mundial convertit en heroi, la venjança contra aquells que l’hi han pres tot, el porta a transformar-se en un assassí fugitiu. Però en Samuele també estima: protegeix la seva família de l’amenaça dels cacics locals i està enamorat de la Mariangela.

Judith Hearne és una dona de certa edat que no coneix l'amor, i que poc a poc ha anat caient socialment en desgràcia. Sotmesa als prejudicis i aprensions d'una educació temorosa de Déu i més preocupada per les aparences que per la consecució de la felicitat, confinada en una ciutat trista i gairebé immòbil, el que poca gent sap és que Judith té una vida secreta. Una vida marcada per l'estigma de l'ampolla.

La policia només té d'ella la descripció. Jove, a la trentena, molt atractiva, captivadora, una d'aquestes dones de les que no es pot apartar la mirada. Potser per això aquest home l'ha raptat? Treballant contra rellotge, els investigadors identifiquen el segrestador i descobreixen on la tenia presonera ... però ella ja ha fugit. Estranyament, el cas comença quan hauria d'haver-se acabat.Qui és l’Àlex en realitat? Ningú no ho sap. Tot i que la víctima fràgil que s'imaginaven ... això no. Ella és més intel·ligent que el seu botxí. Ella no perdona. Ella no oblida res ni a ningú.

I a més...