Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La biblioteca obrirà el 13 d'octubre

24 de set. 2015

La biblioteca obrirà el 13 d'octubre


La biblioteca Torras i Bages de Vilafranca tornarà a obrir portes el dimarts 13 d’octubre després de les obres que l’han mantingut tancada durant tot l’estiu. Les obres que s’estan executant estan relacionades amb l’eficiència energètica a l’edifici i les actuacions afecten la coberta, els tancaments de finestres, els sistemes de calefacció, la climatització, la il·luminació i els acabats de la façana del carrer Ferran, entre d’altres. Està previst que el dia 13 s’obrin les 2 primeres plantes i que restin acabats que s’acabarien d’executar durant el mes d’octubre.

Un cop oberta la biblioteca el dia 13, l’horari serà el d’hivern, és a dir, de dimarts a dissabte de 10 a 13,30h, de dilluns a divendres de 15,30 a 20,30h, i els dissabtes de 10 a 13,30h.

Cal recordar que mentre la biblioteca està tancada es poden utilitzar les sales d’estudi Escavi (c/ Amàlia Soler) i Casa Amiguet (c/ Palma).

Demanem disculpes per les molèsties ocasionades i us animem a tornar a venir a la biblioteca a gaudir dels nostres serveis i de les activitats que tenim programades per a tots vosaltres. Tota la informació la trobareu al nostre blogfacebook i twitter, moltes gràcies!