Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La biblioteca tanca a partir del 17 d'agost

6 d’ag. 2015

La biblioteca tanca a partir del 17 d'agost

Aquest estiu a l'edifici de la Biblioteca es realitzen un seguit d'obres de millores relacionades amb l'eficiència energètica. Les actuacions que es duen a terme afecten la coberta de l'edifici, els tancaments de finestres, els sistemes de calefacció, la climatització, la il·luminació i els acabats de la façana del carrer Ferran, entre d'altres.

A partir del dia 17 d'agost i fins a mitjans de setembre aproximadament, la biblioteca tancarà les seves portes per poder dur a terme totes aquestes millores.


A través d'aquest mateix blog, la pàgina de Facebook i l'espai Twitter de la biblioteca, anirem informant del seguiment de les obres i de quan serà la reobertura dels diferents espais de la biblioteca.

Mentre la biblioteca estigui tancada, recordem a tots els usuaris que tinguin en préstec, revistes, pel·lícules, cd's o llibres, que poden retornar-ho tot a la bústia de retorn situada a la façana de la biblioteca. I que també poden renovar el préstecs a través de la pàgina web Biblioteca Virtual o bé trucant al telèfon 93 890 40 30.

Per altra banda, recomanem a tots els usuaris, una visita a la plataforma de llibres electrònics de la biblioteques de Catalunya eBiblio. Podeu agafar en préstec un munt de llibres per a totes els gustos i totes les edats.

Per tal de poder donar servei sobretot als estudiants que fan ús de la biblioteca Torras i Bages com espai d'estudi, durant el mes d'agost s'obrirà de manera excepcional la sala d'estudi ESCAVI (c. Amàlia Soler, 27) amb el mateix horari d'estiu que la biblioteca, és a dir, de dilluns a dijous de 15:30 a 20:30h i divendres de 9 a 14h. A partir de setembre, les dues sales d'estudi tornaran a obrir les seves portes en el seu horari habitual. La sala d'estudi ESCAVI obrirà a partir del dia 2 de setembre (dilluns, de 9:30 a 14:30h i de dimarts a divendres, de 16:30 a 21:30h), i la sala d'estudi Casa Amiguet (c. La Palma, 24) obrirà a partir del dia 3 de setembre (de dilluns a divendres, de 16:30 a 21:30h).