Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Una lectora de la Torras i Bages guanya el concurs "No perdis el tren"

8 de jul. 2015

Una lectora de la Torras i Bages guanya el concurs "No perdis el tren"

Laura Jiménez, de Vilafranca del Penedès, ha estat la guanyadora d'un bitllet doble per a dues persones Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 22, per haver participat en el concurs "No perdis el tren".
 
Des que es va iniciar aquest concurs l’any 2009 ja és el tercer cop que un dels premis recau a una persona usuària de la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès. nguany els bitllets sortejats pel concurs No perdis el tren han anat a parar a les biblioteques de Granollers (CanPedrals), Moià, Vilafranca del Penedès, Taradell i Igualada (Central). 

Els premiats podran gaudir dels bitllets Interrail Global Pass Flexi de 5 dies en 10, Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 22 i Interrail Global Pass continu de 22 dies. Un miler d'usuaris de les biblioteques adherides al projecte Turisme Informació han participat en aquest concurs, promogut per les biblioteques d'Arenys de Mar, Berga, Caldes de Montbui, Cardedeu, La Garriga, Granollers (Can Pedrals), Igualada (Central), Moià, Puig-reig, Sabadell (Biblioteca Els Safareigs), Sant Celoni, Taradell, Torelló, Vic, Vilafranca del Penedès i el Bibliobús Pedraforca. 

Per a optar als premis del concurs, organitzat en col·laboració amb RENFE, només es requeria ser major d'edat, haver agafat una revista o guia de viatges i haver omplert una de les 100 butlletes que oferien cada una de les biblioteques participants. 

En aquesta 7a edició del 2015 el sorteig s'ha fet a la biblioteca de Caldes de Montbui.