Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la - Juliol 2015

20 de juny 2015

Novetats de novel·la - Juliol 2015

Abans de marxar vacances la biblioteca us proposa que trieu una bona lectura d'entre les novetats que tot seguit llistem:


“Potser no m'agraden els homes.”El dia en que la teva dona de sobte es posa a plorar a la cuina es produeix un petit cataclisme: la teva existència s'ensorra.És llavors quan el narrador de la novel·la, Glauco Revelli -xef en un famós restaurant, de quaranta anys d'edat i pare d'una filla de tres anys- comença a veure com és realment la seva vida.

En Quimet és un prejubilat de Banyoles que passa el dia a l’hort, esperant que la dona arribi a casa després de la feina, i al bar perdent el temps amb el cosí, un pocavergonya carregat de deutes amb tot el poble. Quan un matí troba un cadàver a l’hort, el cosí l’enreda per amagar el cos i simular un segrest per treure-li uns milions a la família del mort, uns cacics de la zona amb fama de tenir negocis il·legals.

Marie-Laure viu amb el seu pare a París, a prop del Museu d'Història Natural, on ell treballa com a responsable dels seus mil panys. Quan, sent molt nena, Marie-Laure es queda cega, el seu pare li construeix una perfecta miniatura del seu barri perquè pugui memoritzar gràcies al tacte i trobar el camí a casa. Als seus dotze anys, els nazis ocupen París i pare i filla han de fugir a la ciutat emmurallada de Saint-Malo. Amb ells s'emporten la que podria ser la més preuada i perillosa joia del museu.

En Kenwood Manor, una gran mansió enmig del camp anglès, els Whirlpool donen una gran festa amb convidats de diferents procedències. Entre ells, un investigador privat, al qual encarreguen un difícil i inesperat comès: desentranyar qui és l'hereu de la família. En les seves indagacions aviat sabrà que no ho té fàcil, doncs descobreix algunes aficions secretes dels aristòcrates anglesos, i que per la casa pul·lulen més personatges excèntrics dels que esperava: des de l'avi embogit que es declara innocent d'un suposat crim, fins noies i pretendents caçadots, així com un impertèrrit majordom, Harrods, que no li treu ull.

I a més..

DILLON, Lucy. 100 cosas sobre mí
SOLÉ, Montse. Què fa la guarra de la teva veïna?