Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Perduda...

20 de maig 2015

Perduda...

En Nick i l'Amy són a ulls de tothom la parella ideal: intel·ligents, atractius i divertits, mantenen una relació que és l'enveja dels seus amics. 

Malgrat que tots dos són devots fervents de Nova York, quan amb la crisi perden la seva feina com a escriptors, es traslladen a North Carthage, per tenir cura dels pares d'en Nick, que estan molt malalts. 

El dia del cinquè aniversari de la parella, l'Amy ha preparat una recerca del tresor per a ell, com cada any. Però a mig matí, en Nick rep la trucada d'un veí al bar que regenta amb la seva germana: l'Amy ha desaparegut i el menjador es ple de senyals de lluita. Comença la investigació de la policia mentre en diversos indrets de la zona segueixen ocultes les capses sorpresa de la recerca del tresor, que esperen per ser obertes.

Aquest film és l'adaptació cinematogràfica de la novel·la i best-seller Perduda, de Gillian FlynnDavid Fincher (La red social, El curioso caso de Benjamin Button) dirigeix aquesta història trepidant que es remou i capgira en totes direccions. Si no l'heu vist no deixeu que us en expliquin res. Tan la pel·lícula com la novel·la estan plenes de girs espectaculars.

Va rebre reconeixements per totes bandes el passat 2014, entre ells la nominació a millor actriu (Rosamund Pike) als Oscars, quatre nominacions Globus d'Or, incloent millor director, i va ser escollida per la National Board of Review, com una de les 10 millors pel·lícules de l'any.

Perdida / dirigida per David Fincher
Twentieth Century Fox, cop. 2015