Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la - Juny 2015

26 de maig 2015

Novetats de novel·la - Juny 2015

Una torbadora faula política i moral. França, en un futur pròxim. A les portes de les eleccions presidencials de 2022. Els partits tradicionals s'han enfonsat en les enquestes i Mohammed Ben Abbes, carismàtic líder d'una nova formació islamista moderada, derrota amb el suport dels socialistes i de la dreta a la candidata del Front nacional en la segona volta.

García ha aconseguit una certa estabilitat material i emocional, i a l'únic que aspira és a que el deixin en pau i res torbi la seva mediocritat confortable. Però ara uns estranys successos posaran a prova els fonaments de tota la seva existència. Y al final serà el lector qui hagi de dilucidar si la de García és simplement una crisi personal o assistim a una transformació radical del seu entorn i del món.

Egipte, 1825. Uns caçadors capturen, en nom del virrei Muhammad Ali Pachá, dues petites girafes que hauran de ser obsequiades a les corts reials francesa i anglesa. Per a això, encarreguen a dues esclaves joves, les germanes Najah i Zahina, que acompanyin els animals en la seva aventura fins a la llunyana Europa. Allà espera a les noies una destinació incerta, en què els seus somnis de felicitat semblaran no poder complir-se.

El comandant Camille Verhoeven viu la vida perfecta: està casat amb la meravellosa Irène, amb la qual espera el seu primer fill. Però la seva felicitat s'esquerda després d'un assassinat inusualment salvatge. Des que la notícia es fa pública, la premsa el persegueix i cadascun dels seus moviments es converteix en notícia de portada. Verhoeven descobreix que l'assassí ha matat abans. Cadascun dels seus crims sembla retre homenatge a una novel·la negra clàssica, de manera que els periodistes s'afanyen a donar-li un sobrenom: "El Novel·lista".

I a més...