Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Un documental sobre vi, territori i cultura

14 d’abr. 2015

Un documental sobre vi, territori i cultura

Raúl Deamo dirigeix la seva òpera prima, un projecte a mig camí entre el documental i el reportatge, finançat a través de la plataforma digital de micromecenatge “crowdfunding”. El treball tardà vora tres anys a completar-se.

En aquest, es tracta de fer una radiografia divulgativa sobre l’estat actual del vi; beguda que va arribar a Catalunya ara fa 2.700 anys, i sens dubte forma part de la identitat d’un poble.

Història, territori, ecologia, singularitat genètica, consum de proximitat... És un interessant recorregut pel territori, que conté entrevistes amb diverses personalitats del sector -tant de dintre com de fora de Catalunya-: Quim Vila, Josep Roca, Josep Maria Albet i Noya, Miguel Torres, José Peñin, Jordi Alcover, Sílvia Naranjo, Markus del Monego o François Chartier.

Segons paraules dels mateixos autors, la seva finalitat és “generar coneixement i convidar a la reflexió sobre el vi i el cava de Catalunya.”


Més informació a: www.deconstruintelvicatala.catDeconstruint el vi català - Tràiler from deconstruint el vi català on Vimeo.