Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Marc Parrot surt per la finestra en el seu últim disc

8 d’abr. 2015

Marc Parrot surt per la finestra en el seu últim disc

“Qui surt per la finestra? Els lladres. Els suïcides. Els que tenen pressa. Els que no volen ser vistos. I també els que fan les coses al seu aire, sense atendre en cap moment als imperatius de la lògica o els convencionalismes.” 

El músic i cantant Marc Parrot (Barcelona, 1967) presenta el seu vuitè disc d’estudi.

Després de dos treballs en castellà, el primer publicat l’any 1993, l’èxit li arribà com a “El Chaval de la Peca” gràcies a un conegut programa d’humor de TV3. És després d’aquesta projecció, pels volts del 2005, que decidí fer el pas al català amb Mentider, portant-lo a fer una extensa gira per tot el territori català. Actualment, a banda d’editar discos propis, és col·laborador habitual de la televisió autonòmica catalana (elaborant en diverses ocasions sintonies de sèries o composant discos de producció seva, com els discos del Club Súper 3) i productor i compositor de temes per altres artistes, enregistrats en la majoria dels casos al seu propi estudi de gravació: Grabaciones Silvestres.


En aquest “Sortir de la finestra”, se’ns presenten un batibull d’estils, gèneres i emocions, que afloren de manera intuïtiva i bategant. Per una banda, ens ensenya la cara més crua i pragmàtica del seu discurs sonor; per l'altra, algunes de les lletres més indesxifrables de la seva trajectòria, qui sap si per una voluntat manifesta de deixar la interpretació al gust del públic, o bé per una necessitat de separar vida i obra amb un matalàs poètic fidel a la essència de l'autor.