Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Allen i Turturro, una combinació perfecta

20 d’abr. 2015

Allen i Turturro, una combinació perfecta

Davant d’una inesperada vicissitud econòmica, dos amics jueus, Fioravante i Murray, decideixen provar sort amb el negoci de la prostitució masculina, un com a gigoló i l’altre com a el seu “representant”; oferint serveis a les dones de diversos cercles socials de la ciutat de Nova York. Però un cop estès el rumor, l’assumpte no serà ben considerat per la comunitat jueva on viuen.

En aquest cas no és Allen qui dirigeix i guionitza el film, sinó que és Turturro qui adopta el paper. No obstant, no hi falten elements “allenians” tan característics com la constant música de Jazz, el seu propi personatge –que acaba essent ell mateix en situacions diverses depenent de la pel·lícula- i els diàlegs absurds però –a la seva manera- interessants.

Els personatges principals estan interpretats per un magnífic John Turturro (Fioravante, el gigoló) i Woody Allen (Murray, el representant). Hi apareixen Sharon Stone, Vanessa Paradis, Liev Shreiber i Sofía Vergara en el paper de secundaris.

Una comèdia amena, que ens farà passar una bona estona, podent gaudir d’un dels puntals del cinema internacional sotmetent-se, excepcionalment, a les ordres d’un altre director.

Aprendiz de Gigoló dirigida per John Turturro.