Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Nyman i Lisitsa, piano en estat pur

21 de gen. 2015

Nyman i Lisitsa, piano en estat pur

Chasing Pianos és la reunió de dos excel·lents músics per commemorar el 70è aniversari de Michael Nyman. La intèrpret d'aquest disc és Valentina Lisitsa, interpreta el compositor amb una bellesa emocional senzilla i romàntica.

Aquest nou àlbum inclou deu de les transcripcions per a piano sol, de la banda sonora escrita pel britànic i que per primera vegada estan reunides en un sol disc. Obre amb The heart asks pleasure first, també el tema Cadlefire del Diari d'Ana Frank, o d'altres bandes sonores tan conegudes com les de Wonderland i Gattaca.

La pianista ucraïnesa Valentina Lisitsa i Michael Nyman coincideixen en la seva projecció al gran públic a través del mitjà audiovisual. Nyman, es dóna a conèixern al públic en general a través de la composició de grans bandes sonores per a moltes pel·lícules. Lisitsa, salta al primer pla de l'escena musical, a través dels vídeos que penja de les seves pròpies interpretacions de composicions de Mozart, al conegut canal de Youtube. Ha arribat a tenir més de 10 milions de visites!

Agradable i de fàcil accés, l'àlbum "Chasing Pianos", suposa un apropament a les melodies romàntiques i en part minimalistes de Michael Nyman, que en aquesta ocasió són interpretades magníficament per la pianista Valentina Lisitsa.

Tot seguit podeu escoltar aquest àlbum des de l’Spotify o si o preferiu, podeu venir a la biblioteca i prendre en préstec el CD.