Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la, febrer 2015

24 de gen. 2015

Novetats de novel·la, febrer 2015

És un emocionant retrat de la Primera Guerra Mundial i de l’existència desoladora que van patir els supervivents. Ferits en cos i ànima, Albert Maillard i Édouard Péricourt s’han salvat de la mort, però la guerra i la ingratitud de la pàtria en una postguerra terrible els marcaran per sempre.

Una nena és trobada penjada d'un arbre, amb una motxilla escolar a la seva esquena, vestida com si fos una nina i amb un cartell penjat al coll que diu: Viatjo sola.

Timothy es dirigeix a la consulta del seu oncle i el troba mort enmig d'un bassal de sang. Aparentment, s'ha disparat a la templa. Per a la policia, es tracta d'un clar cas de suïcidi i aviat dóna el cas per tancat.

És una excel·lent recreació dels vaivens a que ens sotmet el cor. La crònica íntima i intensa del que suposa una ruptura amorosa, el retrat d'un home perdut en el laberint de l'amor.

Polònia , 1991. Quan Krzysztof Niewinny es veu obligat a tornar a la seva ciutat natal, el franctirador mata per primera vegada. La policia deté un col·leccionista d’armes i l’executa sumàriament.

Nicolas, de vuit anys, passarà una setmana a la neu. Coneix al seu monitor d'esquí i fa un nou amic, el temible Hodkann, el terror dels dormitoris. Pero planeja una amenaça, que es materialitzarà d'una manera terrible quan arriba la notícia que a un poble veí ha estat assassinat un nen ..

I a més...