Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de novel·la - Nadal

18 de des. 2014

Novetats de novel·la - Nadal


MÀXIM HUERTA
A la vigília de Sant Joan de 1980, els habitants de Calabella, a la Costa Brava, esperen a la mítica Ava Gardner, que va a inaugurar el cinema d'estiu del poble. Tothom està pendent de l'actriu, llevat Just, el benjamí de la peculiar família Brightman.

ANTONIO MUÑOZ MOLINA
El 4 abril 1968 Martin Luther King va ser assassinat. El seu assassí, va passar deu dies a Lisboa tractant d'aconseguir un visat per a Angola. Obsessionat per aquest home, Antonio Muñoz Molina reconstrueix el seu crim, la seva fugida i la seva captura, però sobretot els seus passos per la ciutat.

JONATHAN LETHEM
Narra la vida convulsa d'una família que va a contracorrent de les ideologies dominants als Estats Units al segle XX. Al llarg de tres generacions els seus membres viuen des de dins els grans moviments socials i polítics.

DOLORES REDONDO
Una dona denuncia que la mort sobtada de la seva néta, oficialment una mort de bressol, li sembla sospitosa després del comportament estrany del pare de la nena.
L'esperat final de la Trilogia del Baztán

JAVIER CERCAS  
Qui és Enric Marco? Un nonagenari barceloní que es va fer passar per supervivent dels camps nazis i que va ser desemmascarat al maig de 2005.

BERTA JARDÍ
L'Eduard Cabestany viatjarà fins a la vila de Viladàs per fer un concert homenatge a l'Eduard Cabestany. Però les coses no sortiran com estaven previstes i tot de confusions i accidents convertiran aquell concert en memorable.

I a més...

JACKSON, Shirley. La maledicció de Hill House (terror)
MISHANI, Dror. Cas obert  (policíaca)
ZAFON, Carles. L’home pla