Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: "Llegir teatre" amb la biblioteca i Cal Bolet

20 de set. 2014

"Llegir teatre" amb la biblioteca i Cal Bolet

Enguany la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca i el teatre Cal Bolet participen en la nova edició del projecte Llegir el Teatre, uns clubs de lectura sobre teatre a les biblioteques públiques de Catalunya, fruit de la col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La finalitat d’aquest club sobre textos teatrals és la voluntat de contribuir a la formació dels espectadors per refinar-ne la qualitat de recepció, i propiciar un major grau d’exigència artística i d’implicació ciutadana respecte al fet teatral i cultural en general.
El club de lectura consistirà en set sessions, d’octubre a juny, que es duran a terme a Cal Bolet, on s’analitzaran els textos de set de les obres de la programació del TNC i també algunes claus dels muntatges. Valeri Laguna, persona molt vinculada al teatre, serà l’encarregat de conduir i dinamitzar aquest nou club. La primera trobada serà el dia 15 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre i es llegirà l’obra Liceistes i cruzados de Serafí Pitarra.

Per a poder participar cal inscriure’s a la Biblioteca Torras i Bages. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció. 

Els participants del club gaudiran d’un descompte en l’adquisició de les entrades i altres avantatges, que properament seran detallats.


Programació de les trobades (a les 19.30 hores, al Teatre Cal Bolet):
Liceistes i Cruzados, de Serafí Pitarra    15 d’octubre de 2014
El president, de Thomas Bernhard    19 de novembre de 2014
Somni d’una nit d’estiu, de W. Shakespeare   10 de desembre de 2014
L’art de la comèdia, d’ Eduardo De Filippo   11 de febrer de 2015
Mots de ritual per a Electra, de J. Palau i Fabre    11 de març de 2015
L’hort de les oliveres, de Narcís Comadira    13 de maig de 2015
El carrer Franklin, de Lluïsa Cunillé   10 de juny de 2015