Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Inscriu-te als clubs

2 de set. 2014

Inscriu-te als clubs

La Biblioteca Torras i Bages organitza una nova temporada de Tertúlies Literàries, on poden apuntar-s’hi totes aquelles persones que vulguin compartir -d’una forma distesa i agradable- les opinions, sentiments, comentaris, etc. que els hagi suggerit la lectura d’una obra llegida prèviament.


Els lectors i lectores que formin part de les tertúlies literàries es trobaran a la biblioteca, amb una freqüència mensual, els dimarts de la darrera setmana de cada mes, a 2/4 de 8 del vespre, per tal de comentar la novel·la en qüestió, sota la conducció de l’Elvira Mestres, encarregada, des de ja fa uns quants anys, de dinamitzar el grup i ajudar a descobrir les múltiples facetes de cada obra.

Recordem que, si bé la biblioteca només pot garantir un número de llibres limitat a trenta participants, les sessions són obertes a tothom i aquelles persones que hagin llegit l’obra corresponent i tinguin interès en la trobada, poden participar-hi sense previ avís. Per optar a la reserva del llibre, cal venir a la Biblioteca i omplir una butlleta dins el període d’inscripcions: del 2 al 15 de setembre.

A més de les Tertúlies Literàries, els amants de la novel·la negra també trobaran el seu propi club de lectura: La clau de vidre que condueix i dinamitza Glòria Batllevell. Per  tal de participar-hi també caldrà fer inscripció prèvia entre el 2 i el 15 de setembre.

I finalment, per aquells que els agradi el món del còmic la biblioteca ofereix el club de lectura Còmic BTB. Adreçat a tothom a partir de 16 anys.


A més de les sessions periòdiques d’aquestes tertúlies, la biblioteca també té previst organitzar sortides culturals, xerrades a càrrec d’especialistes en literatura així com convidar a algun dels autors o autores de les obres llegides.