Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Abans no es faci fosc

24 de jul. 2014

Abans no es faci fosc

Ja fa divuit anys de l'estrena de Before Sunrise (1995), que va fer sorgir un culte al voltant de la màgica nit que Jesse (Ethan Hawke) i Celine (Julie Delpy) passen junts a Viena.  
Al cap de 9 anys, el 2004, vam conèixer què n'havia estat de les seves vides a Before the Sunset: es van trobar a París i els diàlegs encara van captivar i connectar més amb el públic que havia crescut amb ells.
La tercera part d'aquesta triologia, Before Midnight (2013) aquest cop rodada a Grècia, és també una de les grans pel·lícules romàntiques del cinema actual.
Hawke i Delpy que han participat en el guió de les 3 pel·lícules, sobretot en les dues últimes, han omplert els films amb matisos de les seves pròpies vides amb el que aconsegueixen que petits moments es converteixin en fets extraordinaris.
Un estudi profund, exquisit, amarg i divertit, tot alhora, sobre les relacions sentimentals, i de quant en són de complicades amb el pas del temps. És una pel·lícula apassionant, i apassionada, rigorosament creïble i compromesa amb l’ideal de la imperfecció.
Before Midnight deixa les portes obertes a l’esperança en una crisi de parella amb retrets i ferides. I queda a l’aire la resposta a la pregunta, que en el fons es fan els protagonistes: continuar suposa resignar-se?
Ha estat nominada als Oscars, Globus d’Or, Festival de Berlín entre d’altres premis.

Aquí teniu la deliciosa BSO on destaca el tema Gia Ena Tango de la cantant grega Aris Alexiou...