Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Preparar un bon viatge amb App

16 de juny 2014

Preparar un bon viatge amb App

El mes de juny dóna inici a les vacances d'estiu, molts estareu a punt de començar-les, a alguns us quedaran una mica més lluny, però… animeu-vos que tot arriba!

Des del racó de turisme us portem nous continguts que, de ben segur, us ajudaran a treure'n més profit de les vacances amb el vostre telèfon intel·ligent Android i les aplicacions que s'hi poden instal·lar.

Planificar abans de sortir és fonamental, i una de les primeres coses que haurem de tenir presents és a on dormirem, l'allotjament. Dins de les nombroses app’s que existeixen, dues us poden ser de molta utilitat.

Booking: Una de les més conegudes, que també podem visitar amb versió a la web. 
Compta amb gairebé mig milió d'establiments repartits arreu del món. Molt intuïtiva, i amb la particularitat que no ens caldrà imprimir la nostra reserva.

Hostelworld: Per a pressupostos més reduïts, la web i l’app per excel·lència dels backpackers o “motxillers”. Dels llocs més propers als confins més allunyats de la terra, si busqueu economitzar i viure una experiència diferent a la clàssica dels hotels, aquesta és la vostra opció.  


Si heu triat l’avió com a mètode de transport, Kayak i Skyscanner poden ajudar-nos a trobar la ganga, aquella destinació a preu de saldo. Es tracta de dos metabuscadors que fan la cerca en multitud de webs i de pàgines, redigirint-nos a les opcions més econòmiques per a que poguem fer la compra.  

Kayak Skyscanner 


Als que hàgiu escollit el cotxe, teniu dues opcions que us ajudaran a no perdre-us pel camí -amb permís del “totpoderós” Google Maps-: 

Waze: El secret d’aquest navegador està en la seva gran comunitat d’usuaris, 35 milions de persones, al 2012. Es tracta  d’un navegador intel·ligent a temps real, que va aprenent les rutes, oferint les millors alternatives segons el dia de la setmana, l’horari, i la informació de l’estat de les carreteres. Compteu però que consumeix dades, i el roaming encareix la despesa si viatgeu a l’estranger.

Navfree: El mapa offline, ideal per viatges a l’estranger. Només cal que descarregueu l’aplicació i els mapes amb una conexió Wi-fi -són molt pesants-, i ja tindreu una bona solució que us guiarà en els viatges fora de les nostres fronteres. També molt útil per a fer-lo servir en els desplaçaments més propers, si voleu estalviar el consum de dades del vostre smartphone.

I què ens falta per saber? el temps que farà! Esperem que us faci bon temps, però en tot cas, per a saber quina roba hem de posar a la maleta, el nostre suggeriment:

Eltiempo: Amb aquesta app no hi haurà lloc del globus terraqui, que se us escapi… des d’Alaska al Japó, passant pel Càrib i Austràlia, el temps al moment. 

El Temps: Si el desplaçament és a casa nostra, trobarem informació molt detallada en aquesta aplicació.


Per acabar, arriba el moment de fer la maleta. Per a  que prengueu tot el necessari:
Suitcase & Luggage lite: No hi ha excusa per a oblidar-se res, com fer una llista de coses a posar a la maleta sense haver de recórrer a l’eterna llista de boli i paper. Rapidesa i comoditat és el que ens ofereix aquesta aplicació.

A que espereu?  El poder d’Android és a les vostres mans...