Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Viatja gratis a Europa: No perdis el tren!

6 de maig 2014

Viatja gratis a Europa: No perdis el tren!


La Biblioteca Torras i Bages -conjuntament amb les biblioteques participants al projecte Turisme Informació: Arenys de Mar, Berga, Caldes de Montbui, Moià, Sabadell (els Safareigs), Sant Celoni i Taradell- us ofereix l’oportunitat de participar al sorteig de tres bitllets InterRail de 2a. classe per a dues persones: 

1 InterRail Global Pass continu de 22 dies 
1 InterRail Global Pass Flexi de 10 dies en 22
1 InterRail Global Pass Flexi de 5 dies en 10

Tots aquells usuaris, majors d’edat que, a partir del 5 de maig de 2014, agafin en préstec una guia o revista de viatge, podran omplir una única butlleta per a poder participar en el sorteig dels bitllets d’InterRail. Cada biblioteca ofereix 100 butlletes de participació i la setmana de l’1 de juliol es farà el sorteig entre els participants de totes vuit biblioteques.
  
Aquesta és la sisena edició del concurs “No perdis el tren!” que es duu a terme gràcies a la col·laboració de Renfe amb les biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona integrants del projecte Turisme Informació, una experiència on aquestes vuit biblioteques públiques col·laboren amb les oficines d´informació turística de les seves poblacions per tal d’establir àmbits de cooperació i millorar l'oferta informativa als usuaris. D’aquesta manera, el turisme a quatre passes, el turisme local que busca destins a prop del seu entorn habitual, es dóna a conèixer també a través de les biblioteques.