Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Manual bàsic de viatge

14 d’abr. 2014

Manual bàsic de viatge


La Biblia del Viajero és un llibre de referència per a tot viatger, publicat per l’editorial Lonely Planet que sempre és sinònim de qualitat pel que fa a llibres relacionats amb temàtiques sobre viatges.

El llibre que us recomanem, ens dóna múltiples i útils orientacions sobre com enfocar el nostre viatge, depenent del tipus de viatger que siguem. Com preparar-se pel dia de partida, quin mitjà de transport utilitzar (llançar-se a la carretera, pedalar en bicicleta o navegar en veler), quin tipus d'allotjament cercar, com comunicar-se, subsistir amb pocs diners, etc... En resum, les millors opcions per viatjar de forma innovadora i ecològica reunides per tres experts en el món del viatge que han provat totes i cadascuna de les opcions que recomanen. Amb un contingut senzill i pràctic: preparar-se per marxar, els desplaçaments, l'alimentació, l'allotjament, la salut i la seguretat. Inclou consells útils per a qualsevol lloc i situació.

En definitiva, una guia il·lustrada amb el testimoni de tres autors intrèpids que han investigat totes les possibilitats de transport: per terra, mar i aire.