Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Revistes noves a la biblioteca

8 de març 2014

Revistes noves a la biblioteca


Aquí teniu les noves revistes que trobareu a la biblioteca durant aquest any 2014. N'hi ha per tots els gustos. I recordeu que totes es poden prendre a casa en préstec.
Patchwork en casa és la publicació de referencia per als amants de la costura i les manualitats. De periodicitat bimestral, conté fotografies de projectes en color amb explicacions detallades i patrons amb tots els passos seguir i com utilitzar les plantilles. Cobrellits, estovalles, adornaments... crea,  decora, il·lumina i posa color a casa, però sobretot passa-t'ho bé.

Panenka és una revista catalana en llengua castellana de periodicitat mensual que aborda la cultura futbolística a través d'enfocaments històrics, culturals, socials o polítics. Va ser fundada el 2011 per un grup de periodistes, fotògrafs, il·lustradors i dissenyadors. La revista està basada en altres iniciatives que busquen una aproximació al futbol des d'una vessant intel·lectual com la revista francesa So Foot, la sueca Offside o l'alemanya 11 FreundePodríem dir que Panenka és el futbol que es llegeix. 

La Maleta de Portbou, com a revista de pensament, humanitats i economia busca crear un espai de reflexió, d'intercanvi d'idees i de debat en un moment que la nostra societat viu la inquietud i el desconcert dels grans moments de canvi. En aquesta revista ressalten la il·lustració i les fotografies com a canal de diàleg amb el lector. Inclou monogràfics de diferents temes, entrevistes amb autors de llibres, una secció dedicada als grans clàssics, relats, i articles de reconeguts autors de literatura universal. Perfecte per als que busquen el sentit de les coses.

Cocina vegetariana per als amants de la natura, la salut i la bona cuina. Una revista amb noves receptes, perquè cada dia sigui una festa saludable en sabors. Ideal pels militants de l'alimentació sense carn i alhora els plats exquisits, amb més de 70 receptes per sorprendre i gaudir-ne.

Runner’s world és la revista de córrer més llegida del món. Totalment dedicada als runner’s amb informació sobre entrenament, calendari de carreres, salut, nutrició, calçat i vestuari esportiu... També compta amb un apartat d'entrevistes als millors atletes del planeta. Tot el que es pot saber sobre aquest esport és en aquesta publicació mensual.