Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Activitats per celebrar la diada de Sant Jordi

26 de març 2014

Activitats per celebrar la diada de Sant Jordi

IX FIRA D’INTERCANVI LLIBRES QUE ALIMENTEN
Del 22 al 26 d’abril

Veniu a la biblioteca amb aliments i agafeu el llibre que més us agradi de la nostra parada d'intercanvi. Els aliments que podeu portar són: llet, oli, sucre, farina, tonyina  o sardina en llauna, galetes, cacao en pols i cereals.
Els aliments que es recullin aniran destinats a famílies de Vilafranca que reben suport del Banc d’aliments. 
En col·laboració amb Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilafranca i l’Associació RESSÒ Vilafranca (integrada per les entitats La Llum del Nord, l'Església Evangèlica Baptista de Vilafranca, l'Associació de Veïns de la Girada, la Creu Roja, Càritas, la Fundació Amàlia Soler, Associació Entrem-hi, Club Social El Turó, Nou Verd i l'Església de Jesucrist dels Sants dels darrers dies).

II REVETLLA DE SANT JORDI A LA BIBLIOTECA
Dimarts, 22 d'abril

A les 19:30 h
Còmic BTB, club de lectura.
Parlarem sobre l'obre Pyongyang de Guy Delisle.

A les 20:30 h
Presentació del llibre OUTRE de Jaume Moreso
Lectura dramatitzada a càrrec de l’autor i de l’escriptora Esther Garrido.
Bèsties, monstres, assassins d’un altre món, guerrers, mags, alienígenes, zombis, emperadors i reines, ninges, dimonis, vampirs, addictes al sexe i als plaers carnals... Setze històries d'imaginació, terror y luxúria reunides per a satisfer la teva ment i totes les teves fantasies. Per a que s'endinsin en els teus somnis i et posseeixin. Atreveix-te a trepitjar el terreny ignot del desconegut, a endinsar-te en les profunditats del insondable i el paranormal. Benvingut al més enllà. Benvingut a OUTRE...
Azel Highwind és el pseudònim de Jaume Moreso Mallofré, autor català nascut a Vilafranca del Penedès. El seu primer llibre publicat va ser un poemari titulat Estimada Montse (Solsona Edicions, 2002). Bàsicament escriu dins dels gèneres de la fantasia, el terror, la ciència ficció, el misteri i l'erotisme, i gairebé totes les seves històries contenen fortes càrregues emocionals fregant, algunes d'elles, el drama social.
Tot seguit,
Coca i cava per a tots els assistents.

LA BIBLIOTECA SURT AL CARRER
Dimecres 23 d’abril, Diada de Sant Jordi

Parada de la biblioteca a la Rambla de Sant Francesc
De les 10 a les 20 h
Amb una mostra de punts de llibre, guies de lectura i el llibre "Els contes de la Zum Zum i la família" elaborat pels alumnes de 1r i 2n de primària de les escoles de Vilafranca.

I per als més menuts consulteu les activitats al Blog de la Zum Zum.