Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Biblioteques amb DO 2014

7 de gen. 2014

Biblioteques amb DO 2014

Les biblioteques han apostat per reduir la distància entre els bons llibres i el bon vi. La combinació d’ambdós plaers és la raó de ser del projecte "Biblioteques amb DO", una iniciativa del Servei de Biblioteques que té com a objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes que volen respondre a les diferents necessitats del territori i, com els bons vins, crear-se la seva pròpia denominació d'origen.

Amb el suport dels serveis bibliotecaris regionals i dels cellers de cada territori, les biblioteques són les encarregades de programar un seguit d’activitats que s’acompanyen amb la producció d'una edició limitada de vi, com a símbol identificatiu del projecte.

Per dur a terme aquest seguit d’activitats i perquè assoleixin les fites desitjades, es compta amb la col·laboració d’institucions de renom literari o vinícola com ara la Institució de les Lletres Catalanes , del Centre Quim Soler , de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) , i de VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya .

El calendari d'aquest 2014 és el següent:

Gener - Pla de Bages
Febrer - Costers del Segre
Març - Alella
Abril - Conca de Barberà
Maig - Priorat/Montsant
Juny - Empordà
Juliol - Catalunya
Setembre - Terra Alta
Octubre - Cava
Novembre - Penedès
Desembre - Tarragona