Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novel·les destacades de desembre

3 de des. 2013

Novel·les destacades de desembre


MARCOS CHICOT
L'ancià filòsof Pitàgores, un dels personatges amb més poder de la seva època, està a punt de triar un successor entre els grans mestres quan a la seva comunitat s'inicia una sèrie d'assassinats.

PEP COLL
La reconstrucció d’un crim real al Pallars que va quedar impune. La matança d’una família de masovers a Carreu l’any 1943 va commocionar les masies i els pobles veïns d’aquest racó del Pallars Jussà.

JOHN WILLIAMS
William Andrews, un jove estudiant de Harvard,  un bon dia abandona els estudis i la seguretat de la casa paterna a Boston per intentar «trobar-se a si mateix. Viatja fins a un petit poble fronterer del ple oest, Butcher’s Crossing, on s’uneix a una expedició que va a la recerca d’una vall desconeguda i mítica, plena de bisons.

RAFEL NADAL
A setze anys, orfe de pare i mare, Francisco Oller abandona Cassà de la Selva, viatja al nord en busca de fortuna i acaba creant una potent indústria de taps de suro a Reims, al cor de la Xampanya francesa. És una història de tenacitat, sacrificis, amors, odis, traïcions, èxits i fracassos, que transcorre a cavall del xampany i del suro, entre Reims i Catalunya.

DEBORAH MOGGACH
Benvinguts, passeu i gaudiu d’una estada al poblet de Knockton a Gal·les on trobareu el Myrtle House, un casalot vell i atrotinat on la tristesa, la solitud i la melangia queden a la porta.

RICHARD FORD
Dell Parsons té quinze anys quan passa una cosa que marcarà per sempre la seva vida: els seus pares roben un banc i són detinguts. El seu món i el de la seva germana bessona Berner s'ensorra en aquest moment.