Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Recomanacions de novembre

12 de nov. 2013

Recomanacions de novembre

KHALED HOSSEINI
Una humil família camperola decideix donar en adopció la seva filla petita, Pari, de tres anys, separant-la d'Abdul·là, el fill gran de 10, que fins ara havia cuidat d'ella. Amb la venda d'un fill, els pares s'asseguren mantenir a la resta i una vida millor.

MORDECAI RICHLER
Panofsky, productor exitós de cine, centra el seu relat en els seus tres matrimonis, i també en la misteriosa desaparició del seu amic Boogie, a qui se sospita que va matar després d’haver-lo trobat al llit amb la seva segona dona.


SERGI PÀMIES
Els vint-i-sis contes de Cançons d’amor i de pluja s’estructuren com un recital d’emocions i reflexions sobre la vulnerabilitat i els rituals més absurds de l’edat madura.


JO NESBO
Retrat lúcid i ple d'humor, d'una societat que es debat entre les tradicions ancestrals i els radicals afanys modernitzadors del règim maoista; un testimoni aclaridor per qualsevol interessat en comprendre les contradiccions que conformen la Xina actual.


ALICE MUNRO
Nenes, joves i dones de mitjana edat que comencen noves vides, que persegueixen somnis, que s’arrisquen, que viuen processos d’alliberament i que confessen per continuar vivint.


mamen sánchez
La inexplicable desaparició del gentleman Atticus Craftsman al cor de les tenebres de l'Espanya profunda sembla estar relacionada amb les males arts de cinc  dones desesperades, les empleades de la revista lliurar, capaços de qualsevol cosa per tal de conservar  la feina.